"Ти мій": Маша Собко презентує новий трек

22.02.2018

Українська співачка Маша Собко презентувала пісню "Ти мій".  

Музику до композиції написала хітмейкер Альона Мельник.  

"Ти мій" спершу була створена російською мовою ще декілька років тому, але оскільки зараз українська музика набирає нових обертів, команда артистки звернулися до відомого поета Діани Гольде. Саме вона працювала над новим прочитанням пісні вже й українською.

«Мені здається, україномовна версія пісні «Ти мій» звучить більш інтимно і мелодійно», - коментує Маша Собко подвійну прем’єру.

Цікаво, що відверту фотосесію в честь виходу нового синглу «Ти мій» знімав не чоловік Маші Собко, а відомий фотограф Михайло Федорак, який працював з Монатіком, Джамалою, Вірою Брежнєвою, ONUKA і іншими публічними особистостями. Незважаючи на те, що це перша співпраця Маші Собко з Михайлом Федораком, співачка відчувала себе на зйомках розкуто і невимушено, так як на майданчику був присутній і її чоловік. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

схожі новини

05.02.2021

Коли наприкінці 2018-го Іллі Letay спало на думку взяти участь в талант-шоу «Голос країни», водночас постало питання що саме заспівати на першому етапі – етапі «сліпих прослуховувань». В поле зору...

Читати далі
16.10.2018

TRACH презентував новий максі-сингл «Не говори» та випустив відеокліп з однойменною назвою. До платівки потрапило 3 композиції, серед яких вже опубліковані раніше треки ­«Знаєш», «Не говори»

Читати далі
11.03.2020

Так створені українці, що козацтво всередині них – назавжди. Це - не гасла, це – ментальний дух, 

Читати далі