Lilu в новому кліпі показала Київ з висоти пташиного польоту

16.11.2018

Українська артистка випустила новий відеокліп з назвою "Дежавю", зйомки якого відбувались не тільки в столиці України, а й на Лазурному узбережжі Франції.
Кліп на цю пісню знімався ще влітку - тоді Lilu поєднала свою поїздку до Франції для запису програми "Феєрія мандрів з Lilu" зі зйомками нового відео. В результаті глядачі можуть побачити не тільки Канни, Ніццу і Монако, а й найкрасивіші кадри - ранковий Київ з висоти пташиного польоту. Для зйомок в Києві вибрали локацію в центрі міста, яка максимально чітко б відображала всю красу столиці України.
Lilu в новому кліпі проводить певну паралель між київським чарівним світанком і тим станом, коли людина тільки-тільки закохується і окрилений новим світлим почуттям.

«Ця пісня про ту любов, коли не хочеться шукати нікого іншого, нікого, хто міг би бути краще за будь-якими параметрами. Композиція однозначно буде близька всім, хто знайшов свою єдину людину, яку не хочеться проміняти ні на кого іншого », - коментує прем'єру кліпу" Дежавю "співачка і телеведуча Lilu.

схожі новини

25.11.2020

Оригінальна версія треку і кліп до пісні вийшов ще в березні до введення карантину. Зараз же настав час дати пісні нове дихання. Саме тому Lilu об'єднала спільні зусилля з діджеєм Oleg Novosad,...

Читати далі
10.09.2019

Гурт «Друга Ріка» представив відеокліп на пісню «Сьомий день» з альбому «Піраміда». «Якщо вірити статистиці, щороку близько 140 тисячам українців діагностують рак. Тому не дивно, що так чи інакше...

Читати далі
17.07.2018

Гурт «D.Marsh» презентував свій  дебютний сингл "Коло". За словами учасників гурту: ""Коло" – про нас, про людей.

Читати далі