Lilu в новому кліпі показала Київ з висоти пташиного польоту

16.11.2018

Українська артистка випустила новий відеокліп з назвою "Дежавю", зйомки якого відбувались не тільки в столиці України, а й на Лазурному узбережжі Франції.
Кліп на цю пісню знімався ще влітку - тоді Lilu поєднала свою поїздку до Франції для запису програми "Феєрія мандрів з Lilu" зі зйомками нового відео. В результаті глядачі можуть побачити не тільки Канни, Ніццу і Монако, а й найкрасивіші кадри - ранковий Київ з висоти пташиного польоту. Для зйомок в Києві вибрали локацію в центрі міста, яка максимально чітко б відображала всю красу столиці України.
Lilu в новому кліпі проводить певну паралель між київським чарівним світанком і тим станом, коли людина тільки-тільки закохується і окрилений новим світлим почуттям.

«Ця пісня про ту любов, коли не хочеться шукати нікого іншого, нікого, хто міг би бути краще за будь-якими параметрами. Композиція однозначно буде близька всім, хто знайшов свою єдину людину, яку не хочеться проміняти ні на кого іншого », - коментує прем'єру кліпу" Дежавю "співачка і телеведуча Lilu.

схожі новини

06.03.2020

Зйомки кліпу відбувалися в районі знаменитого Мулен Руж, який, як відомо, оповитий безліччю незвіданих любовних історій.

Читати далі
05.02.2021

Коли наприкінці 2018-го Іллі Letay спало на думку взяти участь в талант-шоу «Голос країни», водночас постало питання що саме заспівати на першому етапі – етапі «сліпих прослуховувань». В поле зору...

Читати далі
12.12.2018

Електронік-рок гурт "D.Marsh" оприлюднив свій дебютний  міні-альбом  з назвою «Поки весь світ мовчить». До свіжого релізу потрапило п’ять україномовних композицій, одна з яких...

Читати далі