Електронік-рок гурт "D.Marsh" оприлюднив свій дебютний EP

12.12.2018

Електронік-рок гурт "D.Marsh" оприлюднив свій дебютний  міні-альбом  з назвою «Поки весь світ мовчить». До свіжого релізу потрапило п’ять україномовних композицій, одна з яких вже була презентована раніше. За словами учасників гурту EP присвячений власним переживанням музикантів та процесам, які відбуваються в суспільстві на сьогоднішній день.

«Поки весь світ мовчить» поєднав у собі все те, що довелось пережити нам останнім часом. Всі композиції дуже різні за своїми емоціями та відчуттями, настроєм та посилом, однак альбом вийшов дуже цілісним і відвертим», – коментує фронтмен гурту Михайло Опекан.

Додамо, що зовсім скоро на підтримку альбому "D.Marsh" також презентують live session video, де кожен матиме можливість спостерігати емоції музикантів у форматі живого виконання.

 

 

схожі новини

17.07.2018

Гурт «D.Marsh» презентував свій  дебютний сингл "Коло". За словами учасників гурту: ""Коло" – про нас, про людей.

Читати далі
29.05.2019

Співак TRACH потішив прихильників новою композицією з назвою «Пташка». Інтимна лірика та рокове звучання з характерним поєднанням гітарних рифів – так можна охарактеризувати нову прем’єру.

Читати далі
31.08.2018

Український електронік - рок гурт "D.Marsh" слідом за виданим у липні дебютним синглом «Коло», презентують ще одну новинку з назвою «Всередині».

Читати далі