TRACH презентував новий максі-сингл та відеокліп

16.10.2018

TRACH презентував новий максі-сингл «Не говори» та випустив відеокліп з однойменною назвою.

До платівки потрапило 3 композиції, серед яких вже опубліковані раніше треки ­«Знаєш», «Не говори» та «Літній дощ», що стали результатом творчої співпраці артиста з відомим музикантом, композитором Андрієм Підлужним, котрий є співавтором вище згадуваних пісень.

Загалом робота над записом представленого матеріалу тривала декілька місяців. Паралельно було організовано і зйомку кліпу на композицію «Не говори», режисером якого виступила Мирослава Ярмуш.

Як зізнався сам музикант, сумнівів, на яку пісню знімати кліп, не було.   

«Це особлива пісня, яка вже давно полюбилась слухачам. «Не говори» – кліп із своєрідним меседжем: слова надихають та можуть руйнувати все, що нас оточує. Промовчати у потрібний момент – це те, чого нам всім іноді дуже не вистачає. Бо є речі, про які говорити не потрібно. Інколи слова є недоречними.», – зазначає артист.

Зйомки кліпу відбувались в Україні.

«Ми довго розмірковували над локаціями для зйомок і врешті-решт знайшли те, що шукали. Надзвичайна Тернопільщина – місце, яке захоплює з першої зустрічі.», – коментує співак.

Цікаво, що головною героїнею відео стала сама режисер кліпу Мирослава Ярмуш, донька відомого українського поета та прозаїка Василя Ярмуша (слова якого покладено в основу пісні).

До речі, нова відеоробота стала вже 6-м релізом у відеографії артиста.

 

 

 

схожі новини

05.02.2021

Коли наприкінці 2018-го Іллі Letay спало на думку взяти участь в талант-шоу «Голос країни», водночас постало питання що саме заспівати на першому етапі – етапі «сліпих прослуховувань». В поле зору...

Читати далі
17.07.2018

Гурт «D.Marsh» презентував свій  дебютний сингл "Коло". За словами учасників гурту: ""Коло" – про нас, про людей.

Читати далі
29.05.2019

Співак TRACH потішив прихильників новою композицією з назвою «Пташка». Інтимна лірика та рокове звучання з характерним поєднанням гітарних рифів – так можна охарактеризувати нову прем’єру.

Читати далі