Співак TRACH оприлюднив нову пісню з назвою «Човен», що стала справжньою музичною посвятою юності

1.12.2020

Текст пісні, як власне, і сама її назва – має символічне значення. «Човен» – характеризує стан внутрішнього переосмислення цінностей, усвідомлення важливого та другорядного, коли озираючись у минуле, ми починаємо розуміти як багато вже пройдено та яким швидкоплинним є час.

«Човен» – насамперед про особистий досвід. В ній є все те, з чого складається наше життя: добрі спогади і розчарування, втрачені можливості та великі зміни, щирі сподівання і розлука, дитяча безтурботність, наївність та приємна ностальгія за тими роками, коли мрії здавались такими реальними.

Пісню презентовано наприкінці року не даремно – як своєрідний підсумок, завершення певного етапу і точка відліку для початку чогось нового.

Як коментує сам співак: «Для мене ця пісня стане початком нового етапу моєї творчості. Саме так я хочу, щоб сьогодні звучала музика від співака TRACH – максимально щиро, відверто та проникливо!»

Варто відзначити, що саунд-продюсером композиції став відомий український музикант Михайло Клименко (Adam).

Теги новини: 

схожі новини

31.08.2018

Український електронік - рок гурт "D.Marsh" слідом за виданим у липні дебютним синглом «Коло», презентують ще одну новинку з назвою «Всередині».

Читати далі
13.02.2020

Деякі історії пісень складаються так, ніби ними керує якийсь сценарист…

Читати далі
09.07.2020

«Звуки» – нова енергійна композиція виконавця TRACH про те, як відродитися у музиці. Неважливо після чого, важливо для чого.

Читати далі