«THE БУДЯКИ» презентують новий сингл - філософський роздум про швидкоплинність змін сучасного світу, обрамлений в шати суржику та панк-рок

27.04.2021

Новий сингл гурту «БУДЯКИ» «А тепер..» – це філософський роздум про швидкоплинність змін сучасного світу, обрамлений в шати суржику та панк-рок. Пісня є іронічною та контраверсійною за змістом і водночас динамічною, драйвовою та емоційною за формою. Веселий, легкий рефрен приспіву швидко запам’ятовується і довго не відпускає слухача.

Сингл «А тепер..» знаковий для гурту «The Будяки», оскільки є першим синглом, що  видається за підтримки музичного видавництва (Lаvina Musiс), а також тому, що до його створення долучились патріархи українського андеграунду – Олександр Піпа («БОРЩ», @TRAKTOR [Attraktor duo]) та Дмитро Остроушко ( «Blabba», «Щастя», «Dobro»).

Зелена муха, зображена на обкладинці, не містить жодних натяків на символіку будь-якої політичної сили, а будь-які негативні асоціації та збіги – є випадковістю і не мають на меті образу честі та гідності будь-яких осіб.

 

 

схожі новини

04.03.2021

Експресивне джазове звучання, сучасна обробка, мотиви любові і ноти філософських роздумів, приправлені найпотужнішим життєствердним посилом – все це «Shake Up» – перший сингл молодого талановитого...

Читати далі