Ансамбль української автентичної музики «Божичі» випустив перший після 11-річної перерви аудіоальбом

20.04.2021

Ансамбль української автентичної музики «Божичі» випустив перший після 11-річної перерви аудіоальбом, який має назву «Поза часом».

Назва альбому відображає досвід роботи співаків з традиційними groove’ами української народної пісні та говорить про те, що народна музика навіть у XXI столітті не втрачає своєї актуальності і може виконуватися та захоплювати без будь-якої сучасної «обгортки».

«Народна музика прийшла до нас з іншого часу, коли ще не було відоме явище періодично-рівної пульсації. Зараз ми часто стрічаємося з випадками, коли цю старовинну музику кладуть на сучасні рівні ритми, вбиваючи у ній природнє дихання, відчуття ритму, яке тисячами років передавалося від людини до людини аж від появи людства. Ми ж впевнені, знаємо і готові переконувати своєю творчістю, що цю музику не треба осучаснювати, її треба відчути та зрозуміти.», – коментують учасники ансамблю.

В альбомі представлено 13 українських автентичних народних пісень acapella загальною тривалістю 41 хвилина. 7 пісень походять з Дніпропетровщини, 3 – з Чернігівщини та ще 3 – з Полтавщини.

 «Поза часом» записано та зведено на студії звукозапису «КОМОРА» звукорежисером Костянтином Костенком.

Цікаво, що альбом доступний як на матеріальному носії (на фірмовій дерев’яній флешці у сувенірній дерев’яній коробочці з логотипом «Божичі»), так і онлайн за посиланням http://www.lavinamusic.com/pages/poza-chasom. 

 

 

схожі новини

04.03.2021

Експресивне джазове звучання, сучасна обробка, мотиви любові і ноти філософських роздумів, приправлені найпотужнішим життєствердним посилом – все це «Shake Up» – перший сингл молодого талановитого...

Читати далі
27.04.2021

Новий сингл гурту «THE БУДЯКИ» «А тепер..» – це філософський роздум про швидкоплинність змін сучасного світу, обрамлений в шати суржику та панк-рок. Пісня є іронічною та контраверсійною за змістом...

Читати далі