«Звуки» – нова енергійна композиція у виконанні TRACH

9.07.2020

Музика – властивість людської душі. Ми добуваємо її з глибин власного Всесвіту, аби торкнутися сердець інших чимось до межі особистим і водночас божественним.

«Звуки» – нова енергійна композиція виконавця TRACH про те, як відродитися у музиці. Неважливо після чого, важливо для чого. Збившись з дороги, неочікувано знаходиш новий, немислимий до того шлях. Аби його розпочати, мало самого лише захвату чи сміливості. Необхідно зібрати воєдино все найкраще, що є в тобі і зробити перший крок!

І коли здається, що сила музики полишає тебе, поступаючись холодній тиші, прислухайся уважніше… Чуєш?

______________________

Завантажуй та слухай «ЗВУКИ» ► http://www.lavinamusic.com/pages/zvuky

Теги новини: 

схожі новини

01.12.2020

Текст пісні, як власне, і сама її назва – має символічне значення. «Човен» – характеризує стан внутрішнього переосмислення цінностей, усвідомлення важливого та другорядного, коли озираючись у...

Читати далі
29.05.2019

Співак TRACH потішив прихильників новою композицією з назвою «Пташка». Інтимна лірика та рокове звучання з характерним поєднанням гітарних рифів – так можна охарактеризувати нову прем’єру.

Читати далі
16.10.2018

TRACH презентував новий максі-сингл «Не говори» та випустив відеокліп з однойменною назвою. До платівки потрапило 3 композиції, серед яких вже опубліковані раніше треки ­«Знаєш», «Не говори»

Читати далі