Співак TRACH потішив прихильників новою композицією

29.05.2019

Співак TRACH потішив прихильників новою композицією з назвою «Пташка». Інтимна лірика та рокове звучання з характерним поєднанням гітарних рифів – так можна охарактеризувати нову прем’єру. Саме таку назву пісня отримала недаремно. Вона має символічне значення: ми, як і птахи, дуже цінуємо власну свободу та внутрішню незалежність, але варто лише закохатись – як свідомо чи несвідомо ставимо потреби людини, яку любимо, вище своїх. Ми стаємо для неї всім та вже не уявляємо без неї свого існування.

«Пташка» – пісня про любов у різних її проявах. Вона про любов, яка не обирає та від якої перехоплює подих, любов, яка зцілює та завжди освітлює нам шлях у всіх життєвих випробуваннях. Вона стирає відчуття часу та відкриває краще у тобі. Авторство слів та музики композиції належить Юрію Фаріні.

Теги новини: 

схожі новини

14.01.2020

Співачка Гайтана випустила нову відеороботу на авторську пісню "Сніг".

Читати далі
16.11.2018

Українська артистка випустила новий відеокліп з назвою "Дежавю", який знімався не тільки в столиці України, а й на Лазурному узбережжі Франції.

Читати далі
06.03.2020

Зйомки кліпу відбувалися в районі знаменитого Мулен Руж, який, як відомо, оповитий безліччю незвіданих любовних історій.

Читати далі