CHYCHANOVSKY разом з Іллєю LETAY дозволили собі стати співавторами Кобзаря у своїй новій колаборації

11.03.2020

Так створені українці, що козацтво всередині них – назавжди. Це - не гасла, це – ментальний дух, закладений в кожному українцеві, наше архетипічне коріння. Славетний Тарас Григорович Шевченко, який народився 206 років тому, все життя думаючи про долю України, звичайно, теж був просякнутий цим розумінням, і присвятив чимало віршів цій темі.

Музичний продюсер, композитор та музикант CHYCHANOVSKY разом з Іллєю LETAY дозволили собі стати співавторами Кобзаря, переосмисливши його вірш «Іван Підкова» у своїй новій колаборації – Ілля навіть «ризикнув» дописати пару слів. Кожен з нас дописує до українського коріння щось своє – «Серце козака б’ється сильно! Значить, будемо жити вільно!

схожі новини

01.12.2020

Текст пісні, як власне, і сама її назва – має символічне значення. «Човен» – характеризує стан внутрішнього переосмислення цінностей, усвідомлення важливого та другорядного, коли озираючись у...

Читати далі
01.04.2018

Першого квітня легендарний колектив "Брати Гадюкіни" поповнив творчий доробок першим англомовним синглом "Франкенштейн/Oh My Love"

Читати далі
10.09.2019

Гурт «Друга Ріка» представив відеокліп на пісню «Сьомий день» з альбому «Піраміда». «Якщо вірити статистиці, щороку близько 140 тисячам українців діагностують рак. Тому не дивно, що так чи інакше...

Читати далі