Легендарний гурт "Брати Гадюкіни" презентує нову пісню та лірик - відео 

1.04.2018

Першого квітня легендарний колектив "Брати Гадюкіни" поповнив творчий доробок першим англомовним синглом "Франкенштейн/Oh My Love" та презентував лірик-відео з однойменною назвою.

Як написати хіт англійською мовою, якщо ти філологічно застряг на рівні колоніальної англійської? Йти на курси? Наймати репетитора? Нема дурних! – посміхається Ігор Мельничук. – Ми дуже ліниві істоти. Тому витратили купу енергії, щоб мінімізувати зусилля. І нарешті – еврика! Щоб створити мегахіт, треба зшити його зі шматків світових хітів! Ми просто зібрали докупи назви та відомі рядки улюблених пісень. Звичайно, краща пісня – це пісня про Любов. Зміст не має значення. Головне – англійською. Повільний темп, проста мелодія, настрій страждальний – зараз це модно. Якщо співаєте вперше, робіть це, ніби востаннє. Якщо це і справді востаннє – співайте голосно, бо губити вже нема чого… Свій творчий винахід ми нарекли Методом Франкенштейна.

Відео "Франкенштейн / Oh My Love" створено анімаційною майстернею ORLYK-2d. Режисер-аніматор – Борис Денисевич, який працював над соціально-політично-саркастичною анімацією "Історія однієї курви" від "Братів Гадюкіних".

 

 

схожі новини

11.03.2020

Так створені українці, що козацтво всередині них – назавжди. Це - не гасла, це – ментальний дух, 

Читати далі
22.03.2018

Романтичний, ніжний, мелодійний трек, який без зайвих слів доводить, що любов все ж керує світом!

Читати далі
17.10.2018

Після музичного вояжу на Схід "Smack Band" повертається в рідну стихію - Musica Populair Brasileira. Черговий альбом

Читати далі