Співачка Lilu представила яскравий ремікс на свій хіт "Лірика"

25.11.2020

Оригінальна версія треку і кліп до пісні вийшов ще в березні до введення карантину. Зараз же настав час дати пісні нове дихання. Саме тому Lilu об'єднала спільні зусилля з діджеєм Oleg Novosad, який додав електронне звучання репертуару артистки.

Пісня з назвою "Лірика" була написана під впливом сильних емоцій, які виникають в період бурхливих відносин між чоловіком та жінкою. Саме цей настрій авторів співпав з емоційним станом співачки, тому вона, не вагаючись, вирішила взяти цю пісню в свій репертуар.

 «У моїй пісні відбивається справжнісіньке реальне життя, адже для декого з нас, відносини – це як ковток свіжого повітря, це тремтіння в колінах, це віддавати, нічого не чекаючи взамін. А ось для іншої людини – це чергова «рекламна пауза», те, що тішить самолюбство і те, що є відмінною «їжею» для задоволення власних комплексів. У відносинах, як і в грі в одні ворота –  ніколи не буває переможців, тільки ті, хто програв.», – коментує прем'єру реміксу Lilu.

Над реміксом пісні "Лірика", яка зазвучала вперше навесні 2020 року, працював музичний продюсер та іменитий діджей Oleg Novosad. Любителі електронної музики знають його як автора композиції "Power On", що вийшла у вересні.

 

 

 

 

Теги новини: 

схожі новини

06.03.2020

Зйомки кліпу відбувалися в районі знаменитого Мулен Руж, який, як відомо, оповитий безліччю незвіданих любовних історій.

Читати далі
06.03.2020

Зйомки кліпу відбувалися в районі знаменитого Мулен Руж, який, як відомо, оповитий безліччю незвіданих любовних історій.

Читати далі
16.11.2018

Українська артистка випустила новий відеокліп з назвою "Дежавю", який знімався не тільки в столиці України, а й на Лазурному узбережжі Франції.

Читати далі