Гурт "D.Marsh" з новою прем'єрою - "Всередині"

31.08.2018

Український електронік - рок гурт "D.Marsh" слідом за виданим у липні дебютним синглом «Коло», презентують ще одну новинку з назвою «Всередині».

____________________________________________________________________________

Про гурт:

D.MARSH - український електронік - рок гурт, засновниками якого є Михайло Опекан (вокал, гітара) та Ярослав Костюк (саунд-продюсер, клавіші). Гурт був створений у місті Києві в 2017 році. Творчість D.MARSH – це суміш вінтажних аналогових синтезаторів і електрогітари з класичним звучанням електронної та рок-музики на теми буття, любові, відносин і критики сучасного суспільства.

 

схожі новини

05.02.2021

Коли наприкінці 2018-го Іллі Letay спало на думку взяти участь в талант-шоу «Голос країни», водночас постало питання що саме заспівати на першому етапі – етапі «сліпих прослуховувань». В поле зору...

Читати далі
29.05.2019

Співак TRACH потішив прихильників новою композицією з назвою «Пташка». Інтимна лірика та рокове звучання з характерним поєднанням гітарних рифів – так можна охарактеризувати нову прем’єру.

Читати далі
01.12.2020

Текст пісні, як власне, і сама її назва – має символічне значення. «Човен» – характеризує стан внутрішнього переосмислення цінностей, усвідомлення важливого та другорядного, коли озираючись у...

Читати далі